SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 2023-2024 YILI MEZUNLARINI UĞURLADI
12.07.2024

Fakültemizin 2023-2024 yılı mezunlarını, 12 Haziran 2024 Çarşamba günü Üniversitemiz Stadyumunda düzenlenen mezuniyet töreni ile uğurladık. Mezuniyet töreni öncesinde Ebelik ve Hemşirelik Bölümü mezunlarımız Fakültemiz binası önünde meslek andını okuyarak meslek yeminini ettiler. Meslek andı töreninde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. F. Deniz SAYINER mezunlarımıza seslenerek mezuniyetlerini kutladı ve başarılı bir meslek yaşamı diledi. Mezunlarımızın yetişmesinde büyük fedakârlıkları olan ailelere ve tüm hocalarımıza teşekkür etti. ESOGÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi ile bağlarını koparmamalarını, her zaman kapımızın mezunlarımıza ve meslektaşlarımıza açık olduğunu vurgulayarak mezunlarımıza uğurlu olsun dileklerini sundu.