FAKÜLTEMİZ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ
13.03.2024

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi 11 Mart 2024 tarihinde ESOGÜ Prof. Dr. Fazıl TEKİN Konferans salonunda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği düzenledi. Etkinliğin açılış konuşmalarını yapan Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Fatma Deniz SAYINER katılımcıların Dünya Kadınlar Gününü kutladı ve kadına şiddetin her geçen gün hız kesmeden devam ettiğine dikkati çekti. Etkinlikte Fakültemiz Ebelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nebahat ÖZERDOĞAN “Kadına Yönelik Şiddette Sağlık Profesyonellerinin Rolü” başlıklı konuşmasını yaptı. Sayın Özerdoğan kadına yönelik şiddetin önemi ve boyutları konularında bilgi verdikten sonra şiddet durumunda sağlık profesyonellerinin yaklaşımının nasıl olacağı hakkında değerli paylaşımlarda bulundu.