FAKÜLTEMİZ EBELİK BÖLÜMÜNDE DIŞ PAYDAŞ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
8.11.2023

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümünde dış paydaş toplantısı gerçekleştirildi.

2023-2024 öğretim yılı güz yarıyılında Fakültemiz Ebelik bölümünde yürütülen uygulamalı dersler için şehir genelindeki hastanelerden mentör olarak görevlendirilen sağlık profesyonelleri ile toplantı yapıldı.

Yapılan görüşmeye Eskişehir Şehir Hastanesi, Yunus Emre Devlet Hastanesi ve Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nden görevli ebe ve hemşireler katıldı.

Ebelik bölüm başkanı, uygulamalı derslerin sorumlu öğretim üyeleri ve araştırma görevlileri tarafından organize edilen toplantıda mesleki uygulama kuralları ve öğrenci değerlendirme ile ilgili yönergeler tanıtılarak, görevli kişilerin beklentileri alındı.