Akreditasyon Süreci Semineri I
6.12.2022

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nde “Akreditasyon Süreci” çalışmaları başladı.

Hemşirelik Bölümü tarafından düzenlenen, Moderatörlüğünü Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Elif GÜRSOY’un yaptığı seminer programında Hacettepe Üniversitesi, Hemşirelik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatoş KORKMAZ tarafından “Akreditasyon Süreci: İlk Aşamada Yapılacaklar” başlıklı sunum 05.12.2022 tarihinde Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilmiştir.

Fakültemiz öğretim elemanları, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşen programda akreditasyonun bölüme, fakülteye ve üniversiteye kazandırdıkları, akreditasyon sürecinde karşılaşılan güçlükler, akreditasyon sürecinde izlenecek yol ve akreditasyon sürecinde HEPDAK’ın rolü konuları tartışılmıştır.

Sağlık