TR | EN
Ebelik bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Nebahat Özerdoğan Öğrenci Yurdu personeline seminer verdi.

Etkinlik Tarihi: 25 Şubat 2020 00:00

Fakültemiz Ebelik bölümü  Öğretim Üyesi ve ESOGÜ Kadın Araştırmaları Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Prof.Dr. Nebahat Özerdoğan, Üniversitemiz 50. Yıl etkinlikleri kapsamında Eskişehir Kredi Yurtlar Kurumu Bala Hatun Kız Öğrenci Yurdu personeline “Kadınlarda Üreme Sağlığını Koruyucu Uygulamalar” konulu seminer verdi. Seminer, yurdun konferans salonunda 25.02.2020 tarihinde 55 kadın personelin katılımı ile gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında kadınlara meme ve rahim ağzı kanserleri ve erken tanının önemi, üreme organlarının enfeksiyonları, pelvik taban bozuklukları ve koruyucu uygulamalar konusunda bilgi verildi ve katılımcılardan gelen sorular yanıtlandı. Bala Hatun Kız Öğrenci Yurdu Müdür Vekili Sayın Zerrin Kaynak yapılan toplantının çok verimli geçtiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.