HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!
13.10.2023

HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE! (Stajyerler-İş-Sağlığı-ve-Güvenliği-Talimatı(1).pdf)

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi İÇ HASTALIKLARI HEMŞİRELİĞİ, DOĞUM VE KADIN HASTALIKLARI HEMŞİRELİĞİ VE RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI HEMŞİRELİĞİ dersleri kapsamında mesleki uygulamaya çıkacak öğrenciler için sağlık kurumlarından istenilen evraklar şu şekildedir:

1. ESOGÜ Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi:
  • Hepatit ve HIV markerlarını gösteren kan tahlili (Anti-HBS testi negatif olanlar hepatit B aşı kartlarını da ekleyeceklerdir)
  • 1 adet kimlik fotokopisi
  • İş Sağlığı ve Güvenliği eğitim belgesi

• ESOGÜ Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde mesleki uygulamasını yapacak Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Dersini Alan Öğrenciler yukarıda belirtilen belgeleri en geç 17 Ekim 2023 Pazartesi gününe kadar Fakülte Öğrenci İşleri Birimi Leyla Gül’e teslim edeceklerdir.
  • ESOGÜ Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde mesleki uygulamasını yapacak İç Hastalıkları Hemşireliği ile Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Dersini Alan Öğrenciler yukarıda belirtilen belgeleri en geç 27 Ekim 2023 Cuma gününe kadar Fakülte Öğrenci İşleri Birimi Leyla Gül’e teslim edeceklerdir.

1. Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi:
    • Kimlik fotokopisi
    • Öğrenci belgesi
    • İş Sağlığı ve Güvenliği eğitim belgesi
  • Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde mesleki uygulamasını yapacak Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Dersini Alan Öğrenciler yukarıda belirtilen belgeleri 16- 17 Ekim 2023 Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi E Blok Zemin Katta bulunan “İş Sağlığı Güvenliği Birimi”ne teslim ederek kan tahlillerini de o hastanede yaptırıp iş yeri hekiminden rapor alacaklardır.
  • Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde mesleki uygulamasını yapacak Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Dersini Alan Öğrenciler yukarıda belirtilen belgeleri 30.10.2023 veya 1.11.2023 tarihlerinde Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi E Blok Zemin Katta bulunan “İş Sağlığı Güvenliği Birimi”ne teslim ederek kan tahlillerini de o hastanede yaptırıp iş yeri hekiminden rapor alacaklardır.
  • Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde mesleki uygulamasını yapacak İç Hastalıkları Hemşireliği Dersini Alan Öğrenciler yukarıda belirtilen belgeleri 2.11.2023 veya 3.11.2023 tarihlerinde Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi E Blok Zemin Katta bulunan “İş Sağlığı Güvenliği Birimi”ne teslim ederek kan tahlillerini de o hastanede yaptırıp iş yeri hekiminden rapor alacaklardır.

1. Eskişehir Şehir Hastanesi:
    • İş Sağlığı Güvenliği Eğitim Belgesi
    • 1 adet fotoğraf
  • Eskişehir Şehir Hastanesi’nde mesleki uygulamasını yapacak Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Dersini Alan Öğrenciler yukarıda belirtilen belgeleri 16.20.2023 tarihinde Eskişehir Şehir Hastanesi A3’de bulunan “İş Sağlığı Güvenliği Birimi”ne teslim edeceklerdir. Bu birimin direktifleri doğrultusunda diğer işlemleri tamamlayacaklardır.
  • Eskişehir Şehir Hastanesi’nde mesleki uygulamasını yapacak Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Dersini Alan Öğrenciler yukarıda belirtilen belgeleri 30.10.2023 veya 1.11.2023 tarihlerinde Eskişehir Şehir Hastanesi A3’de bulunan “İş Sağlığı Güvenliği Birimi”ne teslim edeceklerdir. Bu birimin direktifleri doğrultusunda diğer işlemleri tamamlayacaklardır.
  • Eskişehir Şehir Hastanesi’nde mesleki uygulamasını yapacak İç Hastalıkları Hemşireliği Dersini Alan Öğrenciler yukarıda belirtilen belgeleri 2.11.2023 veya 3.11.2023 tarihlerinde Eskişehir Şehir Hastanesi A3’de bulunan “İş Sağlığı Güvenliği Birimi”ne teslim edeceklerdir. Bu birimin direktifleri doğrultusunda diğer işlemleri tamamlayacaklardır.

1. Odunpazarı ve Tepebaşı İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne Bağlı Aile Sağlığı Merkezleri
  • İş Sağlığı Güvenliği Eğitim Belgesi
  • Her iki rotasyonda da Aile Sağlığı Merkezlerinde mesleki uygulamasını yapacak Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Dersini Alan Öğrenciler Yunus Emre Devlet Hastanesi İki Eylül Hizmet binasında bulunan iş yeri hekimliğine yukarıda belirtilen belge ile 16.10.2023 tarihinde başvurması gerekmektedir. İş yeri hekimliğinden alınacak rapor ve iş sağlığı güvenliği eğitim belgesi il sağlık müdürlüğü binası eğitim birimi hemşiresine verilecektir.